Vandoorne, Camerlijnck en Iabeeuw winnen Youngster rubrieken WVUR

Vandoorne, Camerlijnck en Iabeeuw winnen Youngster rubrieken WVUR

Afgelopen weekend werden er op de WVUR verschillende rubrieken voor jonge paarden gesprongen. In de rubriek voor 7-jarige paarden ging de overwinning naar Philippe Vandoorne. Hij reed Chanteric Peu Dm Z foutloos naar de finish in 29,46 seconden.

Pieter De Brabandere reed naar de tweede plaats in het zadel van Nikita vd Hooidreef. Ze sprongen een foutloze ronde in 30,89 seconden. Philippe Vandoorne en Don Damiano Z vervolledigden het podium. 

Julie Depuydt (Cassandra vd Koutermolen) en Hendrik Denutte (Hector vd Kranenburg) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

6-jarigen

In de rubriek voor 6-jarige paarden was Tom Camerlijnck oppermachtig. Hij reed naar de overwinning met Origi en nam daarnaast ook de tweede plaats voor zijn rekening met Cisco EE Z. Hendrik Denutte en Kenzo Quality Z eindigden op de derde plaats.

Kristof Vanhooren (Boulou Z) en Jean-Baptiste De Brabandere (Dendy Van Jonckhoeve Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Bij de 5-jarige paarden werd er gewerkt met een clear round systeem. De resultaten kunnen hier teruggevonden worden.

4-jarigen

Bij de 4-jarige paarden reed Emiel Iabeeuw naar de overwinning. Met Qastart van't Siamshof onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 76,92 seconden. Peggy Vandaele en Qaramel du Coeur namen de tweede plaats voor hun rekening. Helene Vandecasteele en Kayzer de la Ténacité volgden op de derde plaats.

Sven Adams (Quinten van't Keizershof) en Thibo Deketelaere (Qubano) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten