Vandeborne wint Intermédiaire II op BK U25

Vandeborne wint Intermédiaire II op BK U25

In Lier werd zonet de laatste rubriek van de dag gereden: de Intermédiaire II van de BK van de U25 ruiters. De winst ging naar Lore Vandeborne. Zij reed Ikke-pia vd Bergerhoeve (v. San Amour) naar een totaal van 67,559%. Met deze score bleef ze Nico Nyssen voor die met Da Vinci (v. Vivaldo) op de tweede plaats eindigde. Hij reed een totaal van 67,029% bij elkaar.

Op de B-piste werden vandaag nog verschillende andere rubrieken verreden. De Tour A kreeg vandaag zijn Prix St. Georges voorgeschoteld. De winst ging naar Naomi Nouwen. Zij rekende op de KWPN-ruin Frevo (v. Zizi Top) om naar een totaal van 70,324% te rijden. Ze was de enige die de 70,000% grens kon overschrijden. Jorinde Verwimp nam met Charmer (v. Charmeur) de tweede plaats voor haar rekening. Zij kregen een totaal van 69,412% achter hun naam. Voor Numa Verberne en Silent Gatano (v. Lord Leatherdale) was er een derde plaats met een totaalscore van 68,882%.

Isabelle Boost (Eternidade) en Tom Franckx (Petit Peau vh Bloemenhof) vervolledigden de top vijf.

De Tour C reed vandaag zijn Intermédiaire II en Sam Verheyden reed naar de overwinning. Hij rekende op Kryptonite van de Perfoming Stables (v. Detroit) om in 69,000% naar de overwinning te rijden. Anne Ponsaerts en Carrera (v. United) namen de tweede plaats voor hun rekening. Hun proef werd door de jury met een totaal van 68,029% beloond. Kara Bosman en Fiderprincess (v. Fidertanz) vervolledigden de top drie.

Wouter D'Hoore (Ginassy) en Isabel Cool (Cheatodon) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In Tour B reed Suraya Hendrikx naar de overwinning. Met de 7-jarige Benicia (v. Benicio) onder het zadel, liet ze de concurrentie ver achter zich met een totaal van 71,970%. Jorinde Verwimp en Ampere's Diamond vh Klaverhof (v. Ampere) eindigden op de tweede plaats. Zij reden naar een totaal van 69,212%. Brecht D'Hoore en Iverness WH (v. Everdale) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 69,000%.

Cyriel De Coker (Jillz Urona) en Eefje Appelmans (Dynamic) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten