Skip to content

Copyright

Vandeborne wint Intermédiaire II op BK U25

In Lier werd zonet de laatste rubriek van de dag gereden: de Intermédiaire II van de BK van de U25 ruiters. De winst ging naar Lore Vandeborne. Zij reed Ikke-pia vd Bergerhoeve (v. San Amour) naar een totaal van 67,559%. Met deze score bleef ze Nico Nyssen voor die met Da Vinci (v. Vivaldo) op de tweede plaats eindigde. Hij reed een totaal van 67,029% bij elkaar.

Op de B-piste werden vandaag nog verschillende andere rubrieken verreden. De Tour A kreeg vandaag zijn Prix St. Georges voorgeschoteld. De winst ging naar Naomi Nouwen. Zij rekende op de KWPN-ruin Frevo (v. Zizi Top) om naar een totaal van 70,324% te rijden. Ze was de enige die de 70,000% grens kon overschrijden. Jorinde Verwimp nam met Charmer (v. Charmeur) de tweede plaats voor haar rekening. Zij kregen een totaal van 69,412% achter hun naam. Voor Numa Verberne en Silent Gatano (v. Lord Leatherdale) was er een derde plaats met een totaalscore van 68,882%.

Isabelle Boost (Eternidade) en Tom Franckx (Petit Peau vh Bloemenhof) vervolledigden de top vijf.

De Tour C reed vandaag zijn Intermédiaire II en Sam Verheyden reed naar de overwinning. Hij rekende op Kryptonite van de Perfoming Stables (v. Detroit) om in 69,000% naar de overwinning te rijden. Anne Ponsaerts en Carrera (v. United) namen de tweede plaats voor hun rekening. Hun proef werd door de jury met een totaal van 68,029% beloond. Kara Bosman en Fiderprincess (v. Fidertanz) vervolledigden de top drie.

Wouter D'Hoore (Ginassy) en Isabel Cool (Cheatodon) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In Tour B reed Suraya Hendrikx naar de overwinning. Met de 7-jarige Benicia (v. Benicio) onder het zadel, liet ze de concurrentie ver achter zich met een totaal van 71,970%. Jorinde Verwimp en Ampere's Diamond vh Klaverhof (v. Ampere) eindigden op de tweede plaats. Zij reden naar een totaal van 69,212%. Brecht D'Hoore en Iverness WH (v. Everdale) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 69,000%.

Cyriel De Coker (Jillz Urona) en Eefje Appelmans (Dynamic) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten



Vorige Pieter Kenis scoort tweede plaats in hoofdrubriek Gorla Minore Volgende Steve Auwers voert quasi volledig Belgische top vijf aan in CSI1* Bonheiden