Ugo Berrittella en Haiti du Park winnen Youngster Finale Lier!

Ugo Berrittella en Haiti du Park winnen Youngster Finale Lier!

In Lier heeft Ugo Berrittella de finale voor vijf-en zesjarigen op naam geschreven. Gisteren sprong de Belg nog naar de derde plek met Haiti du Park, vandaag hield het duo de concurrentie achter zich.

De finale voor vijf-en zesjarigen stond volledig naar de hand van Ugo Berrittella en zijn zesjarige merrie, Haiti du Park (Canturo). Het paar sprong in 36,93 seconden naar de winst. Op minder dan één seconde verschil volgde Bernardo Mathias met de Zangersheide-merrie, Daydream Z (Dominator 2000 Z). Edoardo Alain Dubois en de Zangersheide-merrie, Elabeeleen v/h Vijverbos Z (Excellent van de Zuuthoeve) vervolledigden de top drie.

Net buiten het podium volgde Niels Fockaert in het zadel van Daddy Cool Ter Linden Z (Dominator 2000 Z). Caroline De Laet vervolledigde de top vijf en plaatste zich ook op stek zes met respectievelijk Sevilla Orange (Bamako de Muze) en Razzia de Regor (Gino H).

Inaya Paelinck scoort dagwinst!

In de 1.10m CSI1* ochtendrubriek verzekerde Inaya Paelinck een Belgische zege. Op de rug van de SF-merrie, Urfee des Luthiers bleef de amazone, Liesel van Mechelen met Cirus de Virton (Tresor de Virton) voor.

In de 1.20m CSI1* bleek Anouch Danneels de Belgische sterkhouder. Danneels sprong met de 11-jarige AES-merrie, Oakingham Francessca (Heartbreaker) foutloos naar de tweede plaats. Het Belgische paar diende enkel Emily Hans met Merlot van de Suydersee (Quasimodo vd Molendreef) voor zich te dulden. Net buiten het podium sprong Virginie THonon met Koh - I -Noor Sitte (Dollar de Fremis) naar de vierde plek.