Tweede plaats voor Nico Baerts in GP kwalificatie Sentower Park

Tweede plaats voor Nico Baerts in GP kwalificatie Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de kwalificatie voor de GP van de CSI1* competitie gesprongen. 41 ruiters namen het tegen elkaar en tegen de klok op en kwamen van start in deze 1m30 rubriek. 

De winst ging naar Thomas Fasteus. Deze Zweedse ruiter kon de  nul behouden met Touch of Chilli (v. Out of Touch) onder het zadel en finishten in 67,81 seconden. Nico Baerts en Mowgli du Sasiana (v. Emerald van't Ruytershof) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 71,04 seconden. Tony Pearson en Captain Morgan (v. Natali Nelboe) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 71,61 seconden. 

Bertram Allen (Curios Vdcq Z) en Marie Agathe Raznikoff (Sixtime Tame) vervolledigden de top vijf.

CSI1* 1m20

Eerder vandaag werd ook een 1m20 rubriek van de CSI1* competitie gesprongen. De winst was voor Patrick Jonkmans. Hij rekende op Nip van het Langwater (v. Thunder vd Zuuthoeve) om in 33,82 seconden een foutloze ronde te springen. Eva Jennen en Ilona vd Fruitkorf eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,95 seconden. Alena Hughes en Rainbow (v. Cato Z) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 34,24 seconden. 

Ellie Guy (Ard Cluedo) en Yves Vanderhasselt (Coup de Chance) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten