Ze waren slechts met z'n drieën in de barrage en dat legde veel druk op de deelnemers. Uiteindelijk was het Johanna Beckmann die met Emilie vd Mirania Stam de winnende tijd van 38,54 seconden kon neerzetten. Onze Belgische Tristan Guisson was slechts een beetje langzamer. Met Naturelle vh Legita Hof Z finishte hij in een tijd van 39,59 seconden en dat was goed voor een mooie tweede plaats. Dylan Levallois eindigde met Artiste de l'Abbaye op de derde plaats met vier strafpunten. 

Groot-Brittannië vervolledigde de top vijf met India Bussy (Fahra Es) en Antonia Platt (Marvin vd Waterhoeve). Beide amazones kregen een puntje voor tijd achter hun naam. Tot slot kon ook Jules van Hoydonck (Minte vd Bisschop) zich nog klasseren. 


CSIO 1m30 Grand Prix voor Children 

Op de "Petit Parquet" piste werd de GP voor children nog verreden. Het werd een drukke barrage want maar liefst vijftien combinaties wisten zich te kwalificeren. Uiteindelijk bleef de winst in Frankrijk dankzij Melina Bouillot en Canabis d'Albrain. Zij wonnen in een tijd van 36,86 seconden. Carlotta Merschformann (Conny) en Lucas Delachaussee (Atcha des Coteaux) vervolledigden de top drie. 

Voor Louise Lambrechts was er nog een zesde plaats met Touchant van T et L Z na een dubbel foutloze omloop. 


Klik hier voor alle resultaten.