Tristan Guisson klasse apart in Longines Ranking Lier!

Tristan Guisson klasse apart in Longines Ranking Lier!

Tien combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing van de 1.45m Longines Ranking rubriek in Lier. Enkel het podium wist het foutloos te houden, daarbij hield Tristan Guisson de winst in eigen land met zijn Naturelle vh Legitahof Z.

Guisson en de 11-jarige Zangersheide-merrie bleven ruim drie seconden voor op Martine Myhrer Dyngeland met de 9-jarige SG'S Carnelian (Kannan). De top drie van deze 1.45m rubriek werd afgewerkt door de Deen, Mathias Norheden Johansen met Accolade (Chacco-Blue).

Voor eigen publiek volgde Virginie Thonon net buiten het podium op de vierde plek. Thonon noteerde één springfout in het zadel van Just The Way (Zirocco Blue VDL). Ook België's, Aurelia Guisson presteerde sterk. De zus van Tristan volgde op de zesde plaats met No Limit Vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve). Net buiten de top tien plaatste Jules Van Hoydonck zich met Minte vd Bsischop (Plot Blue) op de negende plek.

Net niet in de CSI1*

In de CSI1* 1.20m rubriek noteerde Michael Joly het beste Belgische resultaat. Joly sprong met Krik Douglas (Montender) naar de tweede plaats. Enkel Evan Coluccio en Numeriek van T&Ll (Jes van het Lindenhof) deden het beter.

In de 1.10m rubriek verzekerde Rachel Loverix het beste Belgische resultaat met Kannan of Ivy (Kanna). Het paar sprong foutloos naar de derde plek.