Top vijf klassering voor Luiz Felipe Neto de Azevedo in Youngster Tour Vilamoura

Top vijf klassering voor Luiz Felipe Neto de Azevedo in Youngster Tour Vilamoura

Ook in Vilamoura stond de dag volledig in het teken van de jonge paarden. De hoofdrubriek van de dag was die voor 7-jarige paarden en daarin sprong Kasper H. Hansen naar de overwinning. Hij sprong een foutloze barrage in het zadel van Zero K (v. Kannan) en klokte af in 34,44 seconden. 

Antonio Matos Almeida en Daucus Z namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde in 35,08 seconden. Trevor Breen maakte de top drie compleet. Hij rekede op Jicarla T (v. Caretino Gold) om in 35,10 seconden foutloos ronde te springen. 

Luiz Felipe Cortizo Goncalves De Azevedo Filho (Sierra du Piedroux Z) en Luiz Felipe Neto de Azevedo (Brumo d'Or) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Bij de 6-jarige paarden was er een klassering voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo. Zij reed Conseno Blue-PS (v. Conthargos) naar de twaalfde plek.

Bij de 5-jarige paarden kon Thibaut Bollen zich dan weer klasseren. Hij rekende op Qantario by Cavalor (v. Cantario) om in 33,64 seconden foutloos rond te springen. Dat leverde hem de zevende plek op.

Klik hier voor de resultaten