Top tien voor oa. Frederic Vernaet, Jos Verlooy en Gilles Thomas in Lier

Top tien voor oa. Frederic Vernaet, Jos Verlooy en Gilles Thomas in Lier

In de voorlaatste proef van de dag in Lier ging de overwinning naar Sofie Slattery. Plaats zeven tot en met tien kleurden zwart-geel-rood met Frederic Vernaet, Jeroen De Winter, Jos Verlooy en Gilles Thomas.


QUICK RESULT

1. Sofie Slattery - Valentine du Bois Pinchet

2. Katharina Rhomberg - Dinadja

3. Ouaddar Abdelkebir - Istanbull van het ooievaarshofSofie Slattery rijdt met Valentine Du Bois Pinchet (v. Arbad des Six Cences) de snelste foutloze ronde in 56.60. Ze blijft zo voor Katharina Rhomberg die met Dinadja (v. Unaniem) in 56.78 over de finishlijn komt. Abdelkebir Ouaddar en Istanbull van het Ooievaarshof (v. Casall) zetten een tijd van 57.77 op de klok en dat is goed voor de derde plaats.

Frederik Vernaet en Jeroen De Winter delen de zevende plek. Vernaet springt met Born To Win Ap Z (v. Bentley van de Heffinck) rond in 59.10. De Winter doet het zelfde met L'Innocence van het Meulenhof (v. Diamant de Semilly). 

Jos Verlooy volgt hen in de ranking. Met Luciano van het Geinsteinde (v. Quinn van de Heffinck) finisht hij in 59.25, goed voor de negende plek. Gilles Thomas volgt in 59.52 met Edison van het Schuttershof (v. Darco). 


Resultaten