Thibeau Spits zegeviert in Youngster Tour finale voor 7-jarige paarden in Bonheiden

Thibeau Spits zegeviert in Youngster Tour finale voor 7-jarige paarden in Bonheiden

In Bonheiden werd op zaterdagnamiddag de Youngster Tour rubriek voor de zevenjarige paarden afgewerkt in een twee fasen special proef. Tussen een sterk internationaal deelnemersveld snelde Thibeau Spits er naar de overwinning. 

Thibeau Spits kon rekenen op Caetlin Vd Heffinck Z (v. Chacco Blue) om de te kloppen tijd neer te zetten van 26,70 seconden. Odile Gierech en Tirelire T&L Z (v. Toulon) volgden op de tweede plaats in 28,88 seconden. Constant van Paesschen en Fedora Val Henry (v. Jarnac) verzekerden een derde plek in een tijd van 28,66 seconden. 

Tim van den Broeck (Parfait van het Schaeck) eindigde op de vierde plek en verwees hiermee Nederlander Levi Driessen (In The Pocket Dk Z) naar de vijfde plaats. 

Tenslotte waren er nog andere Belgische klasseringen voor Christophe Vanderhasselt (Popeye Van 'T Klavertje Vier), Manuel Thiry (Favorite d'Amour), Ann Carton-Grootjans (Judine van de Kapel), Damien Haelterman (Pepito de Laubry), Bart Anthonissen (Pirocco Castanoo), Jill Smits (Karlina de Tiji) en Virginie Thonon (Vamos de La Pomme d'Or Z). 

Klik hier voor de resultaten.