Stoker naar pijlsnelle overwinning in Hubside. Delree en Janssens springen top vijf binnen

Stoker naar pijlsnelle overwinning in Hubside.  Delree en Janssens springen top vijf binnen

In Saint-Tropez werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de CSI1* competitie gesprongen en in beide rubrieken konden de Belgische ruiters naar klasseringen rijden. 

In het 1m15 werd er een aparte barrage ingelegd. In die barrage met vier combinaties was Sabine Maitrot Charmasson de snelste. Zij rekende op Ti Amo Tuilliere (v. En Avant de Rouet) om in 34,74 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef ze Marie Eder Ferrero voor die met Havan op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie slaagde erin om de nul te behouden en finishte in 37,56 seconden. Maitre Delree en Os Le Petit Cheval (v. Peppermill) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij konden eveneens de nul behouden en kwamen na 36,49 seconden over de eindmeet. 

Laura Rozier (Reveur du Kergane) en Louise Roze (v. Caid des Cabanes) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m25 werd er rechtstreeks tegen de klok gereden en er was één overduidelijke winnares: Emma Stoker. Stoker slaagde er met Orphea HQ (v. Emerald van't Ruytershof) in om een foutloze ronde te springen. Het duo kwam na 60,89 seconden over de finish en lieten hiermee alle concurrentie ver achter zich. De tweede plaats ging naar Anna Camille Vlasov en Etos Hbc (v. Cantos). Zij sprongen een foutloze ronde en klokte af in 64,62 seconden. Tess Carmichael en Bangle SR (v. Chin Chin) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 65,25 seconden. 

Stephanie Janssens (Click Clock of Greenhill Z) en Susana Epaillard (Daisy d'Auge) vervolledigden de top vijf.


Klik hier voor de resultaten