Stive Hoflack rijdt Kieffer van de Oosterwalle naar Grand Prix overwinning in Torhout

In Torhout werd er op de New Flandria Ranch afgelopen weekend op nationaal niveau gesprongen. Het hoogtepunt van het weekend was een 1m30 hoge Grand Prix. Daarin reed Stive Hoflack naar de overwinning. Hij reed Kieffer van de Oosterwalle (v. Cooper vd Heffinck) foutloos doorheen het parcours in 34,75 seconden.

Paris Vandousselaere en Saido vd Koutermolen Z (v. Skill Z) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 35,43 seconden. Er konden slechts twee combinaties doorstoten tot de barrage. Albert Bruyneel was met Souplesse VDS Z (v. Stakkato) de snelste vierpunter. Dat leverde hem nog de derde plaats in het klassement op.

Voor Giovanni Quaghebeur (Elviro NSH Z) en Albert Brunseel (Nabelle VDS) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

In het 1m20 was Paris Vandousselaere de beste. Ze rekende op Kaprice van de Bisschop (v. Berlin) om in 32,24 seconden foutloos rond te springen. Gauthier Soete en César namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 32,51 seconden. Pieter Stubbe en Caprice vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,01 seconden.

Magalie Maes (Origi) en Louise Vanthuyne (Caslila Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m10 reed Thibo Deketelaere naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Ines een foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 26,71 seconden. Angelique Servaege en Jessie van Maarle (v. Lord Z) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde in 26,80 seconden. Isabel Debeuf en Narco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,87 seconden.