Steven Vermeir en Constant van Paesschen verzekeren Belgische winst in Bonheiden

Steven Vermeir en Constant van Paesschen verzekeren Belgische winst in Bonheiden

De jonge springpaarden kwamen als eerste aan de start vandaag in Bonheiden. Voor de tweede dag op rij sprong Steven Vermeir met Cado Stb Z (Control Stb Z) naar de winst. Bij de zesjarigen was er geen houden aan Constant van Paesschen met Gaia Val Henry.

Bij de vijfjarige springpaarden kleurde het volledig podium Belgisch. Steven Vermeir won voor de tweede dag op rij. In het zadel van Cado Stb Z (Control Stb Z) bleef Vermeir zichzelf voor. Hij volgde op de tweede plek met de dochter van Aganix du Seigneur, Amour Pour Toujours Ns Z. De derde plaats kwam op naam van Evelyne Hermans met haar eigen gefokte Bluebell Z.

Net buiten het podium volgde Donatas Janciauskas met Matty op de vierde plaats voor Levi Driessen met onder het zadel de KWPN-merrie, Madansa B (Carrera VDL). Roy Hanlon volgde op de zesde plaats met de zoon van Argento, Alcatraz van de Kromsteeg Z.

Constant Van Paesschen en Gaia Val Henry scoren bij zesjarigen

Bij de zesjarigen bleek de chrono van Constant van Paesschen met de dochter van Vagabond de la Pomme onklopbaar. Als enig duo dook het duo onder de 28 seconden. Op net geen seconde volgde Anthony Wellens met Quinao vd Potaarde (Prince van de Wolfsakker) op de tweede plaats. Voor Wellens betekent dit geen hattrick nadat hij gisteren de eindzege op naam schreef. De top drie werd afgewerkt door Dayro Arroyave met de dochter van For Pleasure, Quintana For 't Zonneveld.

Net buiten het podium loodste Ivan Dalton de SF-ruin, Grifondor du Rouet (Carinjo) foutloos naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Bart Anthonissen met onder het zadel Quelmek de Muze (El Torreo de Muze).

Krismar-ruiter, Mathieu Bourdead'hui volgde met de zoon van For Pleasure, Levall voor Nikolas Matthijs met Quelle Dame van de Voorde (Elvis ter Putte).

Alle resultaten