Steve Auwers en Roy Van Beek overheersen op Dena Stables

Steve Auwers en Roy Van Beek overheersen op Dena Stables

Steve Auwers en Roy Van Beek waren de winnaars van de topproeven in Dena Stables dit weekend. Auwers ging aan de haal met de GP-overwinning. 

GP 1,30m

Steve Auwers stuurde Extreme M (Vaillant) naar de overwinning van deze GP in 32,13 seconden. Het duo versloeg de acht andere deelnemers in de barrage. Bart Anthonissen volgde als tweede met Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL) in 32,61 seconden, anderhalve seconde sneller dan Toon Raeymaekers met Lady vd Noordheuvel (Quality Time TN). Anthonissen werd met Mr Blue C (Mr Blue) ook vierde, Bernard Mols rondde met Minnie de top vijf af. 

1,20m

Hier ging de eerste plaats naar Roy van Beek met Farfan (Mr Blue). In 28,68 seconden bleven ze een fractie van een seconde voor op Evelien Dekkers met Latina D (Calluccio C). Jan Janssens greep het brons met Jezuiet vd Kwade Heyde (Cavaggio vd Holstenhoeve). Steve Auwers en Janne Paridaans vervolledigden de top vijf. 

1,10m

Veerle Coolkens won deze proef met Quadri CV Z (Quadrillo). Stien Wouters finishte als tweede met Elaris (Numero Uno), Birgit Stroobants werd derde. 

Klik hier voor alle resultaten.