Stephanie Andries: "Paarden zijn als topatleten. Daarom is het ook belangrijk dat ze snel kunnen recupereren na een inspanning."

Stephanie Andries: "Paarden zijn als topatleten. Daarom is het ook belangrijk dat ze snel kunnen recupereren na een inspanning."

Dit najaar liet Stephanie Andries heel wat constante parcours zien. Samen met Kuanto, Hianca en Cornet S Lady sprong de Belgische amazone afgelopen maand in de prijzen in Knokke, Valkenswaard, Bonheiden en Lier.


"Het is belangrijk dat we onze paarden steeds in een optimale conditie houden. De paarden moeten ook na een hevige trainingssessie rap kunnen recupereren," vertelt de amazone. "Paarden zijn als top atleten. Ze moeten kunnen pieken. Daarom is het ook uitermate belangrijk dat paarden direct na zware inspanningen kunnen recupereren."

"Niet alleen voldoende training helpen hier toe," gaat Andries verder. "Ik ontdekte zo de Lactanaze van EMC Sport. Ik gebruik het product elke dag voor de wedstrijd. Het helpt m'n paard via een snelle absorptie naar efficiëntere energievoorziening bij piekmomenten. Het product ondersteunt de spieren door een optimale energievoorziening en een snellere recuperatie achteraf, doordat het de ophoping van melkzuur tegen gaat.

"Ik gebruik het product telkens de dag voor de wedstrijd; Ik merk duidelijk dat de paarden hierdoor een beter uithoudingsvermogen hebben.

Alle informatie