Silver League: overwinningen op zondag voor Bomere en Van den Bergh

Silver League: overwinningen op zondag voor Bomere en Van den Bergh

Naast de 1m40 Grand Prix werden er op zondag in Turnhout nog twee andere rubrieken van de Silver League gesprongen. In het 1m30 reed Pieter van den Bergh naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Happyness vd Kapel (v. Bentley vd Kapel) een foutloze tweede fase springen in 34,21 seconden. 

Yoren Maes reed op zijn beurt O Vive M (v. Bamako de Muze) naar de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 34,61 seconden. Voor Estee Bomere was er een derde en vierde plaats. Voor de derde plaats rekende ze op History van't Ameldonk Z (v. Horion de Liberstart), voor de vierde plaats haalde ze Helios van t Hemelszoet (v. Catwalk vd Helle) van stal.

Jan Claeys vervolledigde de top vijf in het zadel van Massimo Duti 111 (v. Action-Breaker).

In het 1m20 was Estee Bomere de snelste. Hier rekende ze op Helios van t Hemelszoet (v. Catwalk van de Helle) om in 66,67 seconden een foutloze ronde te springen. Merel Jonckers en Hali van't Plutoniahof (v. Ohio vd Padenborre) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 69,90 seconden. Lim Keymis en Dirina OH Z (v. Clarissimo Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 74,62 seconden.

Voor Juliette De Wilde (Abercrombie) en Jean de Grande (Mobydick vh Polderhof) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten