Silver League Lier: girl power op zondag!

In Lier werd afgelopen weekend op Silver niveau gesprongen en dat leverde uiteraard weer verschillende winnaars op.

Zondag

In het 1m30 op zondag reed Melissa Zerbini naar de overwinning. Zij reed Eve d Yzenbeeck Z (v. Elvis ter Putte x Quidam de Revel, f. Herrebosch) foutloos rond in 30,92 seconden. Hiermee bleef ze Guido Hornesch voor die met Ascanalien Z (v. Asca Z x Canabis Z, f. Blom) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 31,03 seconden. Nico Baerts en V'Amouretta (v. Vipolyte Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,80 seconden.

Peter Schollaert (Piedro von Hary Z) en Jan van Dyck (Minnie Prova) vervolledigden de top vijf.

In het 1m20 reed Kelly Wolfs naar de overwining. Zij reed Divine Comedy Z (v. Diamant de Semilly x Con Air) foutloos rond in 38,76 seconden. Clément Fortin en Nossa van de Bien (v. Deauville) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 38,83 seconden. Evelyne Leemans en Lelielounka Stw (v. Emerald van't Ruytershof x Toulon) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 41,64 seconden.

Eddy Bols (Pepper van het Heikanthof) en Marc Bastiaens (Oleron van het Vossekant) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

Zaterdag

In het 1m25 reed Clément Fortin naar de overwinning. Hij rekende op Nossa van de Bien (v. Deauville van T&L) om in 37,11 seconden naar de overwinning te springen. Jan Van Dyck was met Mystic Rover (v. Der Senaat 111) goed voor de tweede plaats. Zij slaagden erin om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en stopten de chrono na 38,13 seconden. Eliska Hrda nam met Landjano (v. Landzauber x Landlord, f. Hrda) de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 38,22 seconden.

Stijn van Opstal (Elias vd Vinkhoeve Z) en Wilke Willems (Skip) waren goed voor de vierde en vijfde plaats.

In het 1m15 was Lieve Tuerlinckx de beste. Zij reed Calmerotti de Leest (v. Pavarotti vd Helle x Sheyenne de Baugy) foutloos naar de finish in 32,31 seconden. Mathieu Boxstael en Levisca (v. Elvis ter Putte) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 33,72 seconden. Dries Vlayen en Orchidee van het Domihof vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,85 seconden.

Henk Clabots (Conchita Z) en Clemence Meurand (Chopper di Shabondy) vervolledigden de top vijf.