Sam Polleunis wint ochtendrubriek in Lummen

Sam Polleunis wint ochtendrubriek in Lummen
Na heel wat overwinningen in Sentower en het Azelhof weet ook Sam Polleunis in Lummen te scoren. Tijdens de Spring Tour in Lummen konden we deze ochtend 37 combinaties aan de start zien in de 1m30 rubriek waarvan er 6 een foutloze barrage wisten te rijden.

De snelste was hier Sam Poleunis die met Curiosity door de finish snelde in een tijd van 39,88 seconden. Sam werd op de voet gevolgd door de Brit Kent Morgan. Morgan reed er zijn Candara de Mies foutloos door de chrono in een tijd van 40,44 seconden wat goed was voor een tweede plaats.

Ook de Nederlandse Johnny Pals doet het na zijn super derby vorig weekend, nu ook weer goed. Met Captain Cooper was hij slechts een seconde trager dan de winnaar. Pals werd dan ook derde met zijn tijd van 40,81 seconden.

Henry Delfs en Conto (GER) werden met een tijd van 42,20 seconden vierde en Damien Haelterman, Equnews ruiter van dienst in deze proef, wist met Hamilton een straffe prestatie neer te zetten door in een tijd van 45,90 seconden een vijfde plaats te bemachtigen.

Resultaten vind je hier.