Maïté Colling, Laura De Graeve, Lena Leonard en Simon Morssinkhof schitteren in de prijzen van Hagen

Maïté Colling, Laura De Graeve, Lena Leonard en Simon Morssinkhof schitteren in de prijzen van Hagen
In Hagen is het internationale jeugdweekend in schoonheid geëindigd voor de Belgische jonge ruiters. Zowel in het springen als in de dressuur konden onze landgenoten mooie plaatsen grijpen.

CDIOCh Final individual test

Maïté Colling stuurde Rapallo CL (Rotspon) naar de vierde plaats met 70,536%, Allegra Schmitz-Morkramer won met Lavissaro (Lissaro vd Helle) met 77,202%. Lisa Steisslinger en Havanna Negra (Hohenstein) werden tweede. De derde plaats was voor de Nederlandse Lara van Nek.

CDIOY Freestyle

De Duitse ruiters bewezen hier hun superioriteit. Semmieke Rothenberger won met Dissertation (Don Crusador), Helen Erbe en Alexa Westendarp maakten de top drie compleet. Laura De Graeve kon voor ons land elfde worden met haar elfjarige Florencio I-dochter Feuertanz.

CSIOJ Grand Prix 1,40m

Terwijl de overwinning naar de Noorse Ada Alette Braaten Johnsen met Quarrycrest Reflection (Clover Echo) ging, kon Lena Leonard veertiende worden voor ons land met Gloria vh Kluizebos, een dochter van Contact vd Heffinck.

CSIOY GP 1,45m

Hier kwam de beste Belgische prestatie van Simon Morssinkhof met Vivolta de Gree (Diamant de Semilly). Zij sprongen naar een schitterende derde plaats met vier strafpunten, Mylen Kruse greep de overwinning voor Duitsland met Chaccmo (Chaccomo). Giavanna Rinaldi rekende op Concuela (Cassus) voor de tweede plaats. Morssinkhof was op zijn beurt sneller dan de Duitse Ellen Krezl met Brakaschi (Diamant de Semilly), Enno Klaphake en Brilliant du Rouet (Balou du Rouet) maakten de top vijf af.

Klik hier voor alle resultaten.