Lieven Devos grijpt derde plaats in Grote Prijs kwalificatie MET

Lieven Devos grijpt derde plaats in Grote Prijs kwalificatie MET

De Grote Prijs kwalificatie over 1m45 in Oliva valt prooi aan Julien Epaillard en Quincy Lady (Quintender 2) die hij in 65.10 seconden rondstuurde. Niet alleen stuurde hij naar de overwinning, maar met zijn andere troef Jalanta P (Catalano) was hij ook nog eens goed voor de tweede plaats in een tijd van 67.77 seconden. 

Quick results:

1. Julien Epaillard - Quincy Lady

2. Julien Epaillard - Jalanta P

3. Lieven Devos - Inca's Big Think

Voor België weet ook Lieven Devos zich te kwalificeren door een nette derde plaats binnen te halen. Met zijn merrie Inca's Big Think (Beaulieu's Think Big) was hij goed voor een tijd van 69.30 seconden. Op de vierde plaats zien we dan Marlon Modolo Zanotelli met Casse-Tout Z (Clinton I) en vijfde werd Eoin Gallagher met Di Caprio (Diarado). 

Verder eindigde Constant van Paesschen nog op een negende plaats met Garado V.B, zien we Jerome Guery met Bco Milton Z op de tiende plaats, eindigde Elisa Strubbe met Ivory de Roulard als 12e en weet Fabienne Daigneux met Urfee des Luthiers nog als 13e te eindigen. 

Zevenjarigen over 1m35

Hier zien we Fabienne Daigneux met haar Belle Fee Sauveniere Z (Bamiro) op de tweede plaats terug. Met de Zangersheide merrie noteerde ze een tijd van 36.13 seconden. Jerome Guery stuurde Nora de Mariposa naar de vijfde plaats. 

Resultaten