KR Woutershof: Marie Cremers en Gregory Vos op één in eindstand Belofte Criterium

KR Woutershof: Marie Cremers en Gregory Vos op één in eindstand Belofte Criterium

Ook in het Woutershof in Kuringen werd afgelopen weekend regionale competitie gereden. In de slotproef van het Belofte Criterium voor 6-jarigen wist Wesley Carmans met Arachna vd Brouwershoeve Z de concurrentie achter zich te houden. 

Met een tijd van 39,91 seconden waren ze bijna zes seconden sneller dan Jasper Doucé die met Ziolita DS Z tweede werd. Het brons was voor Marie Cremers met Amiebelle De Marlou Z. Deze combinatie bleef foutloos in een tijd van 47,99 seconden. 

Laurine Thijs en Kizzy-Jane werden vierde, Roy Hanlon en Promise besluiten de top vijf. 

Wat de eindstand bij de 6-jarigen betreft is de winst voor Marie Cremers met Amiebelle De Marlou Z met een totaal van 84 punten. Frederik Claes was met 80 punten goed voor het zilver met Fandango De Semilly, voor Marie Maex die met Lintendra Drum Vh Juxschot Z derde eindigde. 

Ook bij de 5-jarigen was het Wesley Carmans die aan het langste eind trok. Dit keer was hij de snelste met Quo Vadis van de Brouwershoeve en een tijd van 36,55 seconden. Kalvados Keros sprong in 40,07 seconden voor Eva Wouters naar een tweede plaats, voor Seppe Wouters die met Carlsberg jg Z en 40,37 seconden derde werd. 

Op vier vinden we Gregory Vos met Quido vh Dingenshof, op vijf Kyle Cuypers met Quadro van 't Buxushof. 

In de eindstand nam Gregory Vos zowel de eerste als de derde plaats voor zijn rekening. Voor de overwinning kon hij rekenen op Quido Vh Dingenshof, waarmee hij 152 punten verzamelde. Met Clintana Drum Vh Juxschot Z werd hij derde met 148 punten. Het zilver was voor Sus Dirickx met Cibelle vh Hobos Z, zij behaalden 150 punten.

Bij de 4-jarige paarden wisten 11 combinaties de nul op het scorebord te houden. 

Tenslotte reed Seppe Wouters naar winst in de 1.20m ALS Saddle Cup. Met Elvira was hij Kyle Cuypers te snel af die zowel de tweede als de derde plaats voor zijn rekening nam. Voor de tweede plaats kon hij rekenen op Nagante, voor de derde plaats op Mystic Lady van't Buxushof. 

De top vijf werd vervolledigd door Schalini Deroo en Key To Succes Mi Amor op vier en Joris Geenen met Chivaz Z op vijf. 

Klik hier voor alle resultaten.