Kevin Meersman scoort de overwinning bij Thomas De Wit

Kevin Meersman scoort de overwinning bij Thomas De Wit
Het was een druk weekend voor de familie De Wit. Na de nationale Silver League stond het regionaal HROV programma op de agenda. Op zondag overwon Kevin Meersman daarbij de 1.25m Grote Prijs met Indezz M.

Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Samen met de 11-jarige Capital I-merrie, Inndezz M overwon Meersman nipt voor Femke De Graaf met onder het zadel N-Joy Van 't Hellewater (Elvis Ter Putte). Niki Geenens vervolledigde het podium met onder het zadel haar Mc Gyver van 't Ruytershof (Nabab de REve). De Oost-Vlaamse wist nipt voor te blijven op Koen Verdegem in het zadel van Harry van Egenhoven en Anouk De Proft op de rug van Eleonore Blue.

DE 1.15m rubriek kwam op naam van Leonard Boelens met Dax van d'Abdijhoeve (Desir du chateau). Samen met de voormalige troef van Pieter Devos bleef Boelens Victor De Clercq met Queeny Wz voor terwijl Chloe van De Walle het podium afwerkte op de rug van Famous One Van Schore.

Wim Van Damme hield de 1.10m concurrentie achter zich op zaterdag. Op de rug van Japitano van t Verahof (Deauville de la Vie) bleef Van Damme Sofie Willemsenn met Evita Van het Texelhof en Manon de Corte met Zachary De Lion Z voor.

Uitslag