Johnny Geusens is heer en meester in Silver League Azelhof

Johnny Geusens is heer en meester in Silver League Azelhof
De hoogste proef van de Silver League in het Azelhof, de 1,40m, werd vandaag gewonnen door Johnny Geusens met Killer (Qody de Saint-Aubert). In 38,05 seconden versloeg het duo de overige acht combinaties in de barrage. Petronella Anderson volgde met Knightrider E (Fidjy of Colors) op de tweede plaats in 38,2 seconden, Laurence Van Tilborg was met Havannah du Chablis (Lord Z) goed voor de derde plaats in 38,32 seconden.

Neri Pieraccini werd vierde met Cantissimo (Canto), plaats vijf ging naar Magdalena Celotto Maria en Disney Fee des Hazalles (Toulon).

Danny Van Es kon dan weer de 1,30m winnen met Zico V in 28,8 seconden tijdens de tweede fase. Das was een kwart seconde sneller dan Marthe Heudens met Best Mix Evana (Querlybet Hero), Johnny Geusens werd hier derde met Killer.

Etienne Princen en Diva Du Tintia (Cento) werden vierde, Lynn D'Have stuurde Caelum ter Wilgen (Quick Star) naar de vijfde plaats.

Ook wist Danny Van Es de 1,20m-proef te winnen, eveneens met Zico V. Hij bewees zich drie seconden sneller dan Kim Thiry met Chester VI Z (Clintissimo Z), Maverick Van Lent werd derde met Dossa (Gigolo vd Padenborre). Nina De Backer eiste de vierde plaats op, Lien Lemmens werd vijfde.

In het eerste deel zesjarige paarden in de STX cylcus Jonge Paarden kon Tom Verduyn met Nueva Epoca de Regor (Nabab de Reve) de eerste plaat grijpen in 28,3 seconden. Stefan Heymans stuurde Napoleon vd Dael (For Passion d'Ive Z) naar de tweede plaats, Dorien De Vocht werd derde met de Cicero Z-nakomeling Nespresso van 't Laekhof. Laurent Mahieu werd vierde met Ne Touche Pas van 't Siamshof (Nabab de Reve), Bert Panneels en Nic-Nac P (Brahmann St Simeon) werden vijfde.

Klik hier voor alle resultaten.