Jeroen Appelen en Nick Van Turnhout domineren Silver League Azelhof

Jeroen Appelen en Nick Van Turnhout domineren Silver League Azelhof
Niet alleen Gesves lokt de nationale (en internationale) top ruiters in de wedstrijdring. Ook in Lier werd er op een nationaal niveau gestreden het voorbije weekend. In de 1.30m eindrubriek was het Jeroen Appelen  die de concurrentie achter zich liet met de 10-jarige Quidam S Rubin -zoon, MB Van het Hobos.

Het duo snelde naar de overwinning in 31,07 seconden en bleef zo nipt voor op Charlotte Philippe met onder het zadel Jerenmias Van Het Husltenhof (v. Cooper vd Heffinck). Philippe stopte de klok in 31,41 seconden, ruim één seconde voor op Michael Vreys et de 9-jarige Bon Ami-ruin, Indigo vh Lindehof.

Grank Deckers (Treasure vh Eeropahof) en Lien Van Ende (Cita P Z) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Op Zaterdag was het Nick van Turnhout die de 1.35m hoofdrubriek op zijn naam schreef. De Antwerpse springruiter zadelde Q Cortina Z op voor het parcours en bleef zijn 'rivalen' voor in 32,80 seconden.

West-Vlaming Frederik Cattebeke volgde op de tweede plaats met Henco van de Lijnsaerd. Cattebeke stopte de klok in 34,39 seconden terwijl Chaouki Rijnders met Cabalero Z het podium afwerkte.

De top vijf van deze hoofdrubriek wer afgewerkt door Delphine Goemaere (Kaspara Dh) en Ben  Thiry (Dana van de Heide).

Verdere winnaars

1.25m - Sandra Buytaert - Jeneration Pin
1.20m - Steven vermeir - Qarrincha STB Z
1.15m - Toon Maes - Virgule De L'Isle

 

Klik hier voor meer uitslagen