Ines van den Bosch en Jan Vlemmix winnen in Opglabbeek

Ines van den Bosch en Jan Vlemmix winnen in Opglabbeek
Het Sentower Park in Opglabbeek blijft voor vernieuwing zorgen. Zo organiseerden zij gisterenavond voor het eerst een Braziliaanse avond onder de naam 'Tuesday Night Show'.
Er stonden niet alleen Braziliaanse gerechten op het programma, maar ook springsport met Luc Musette als parcoursbouwer.

Aan de start verschenen ook verschillende topruiters zoals Marlon Zanotelli, Maikel van der Vleuten en Frank Schuttert.

Over een hoogte van 1m25 was de overwinning voor Ines van den Bosch en Flaneur. Vorige week won de Limburgse amazone ook al enkele rubrieken in Roosendaal.
Zij wonnen in een tijd van 52:04 seconden. Cedric Poets en Domino Boy eindigden in 54:80 seconden op de 2e plaats. Julien Denayer reed Denver naar de 3e plaats. De top 5 werd vervolledigd met Dennis Caubergs (Breeze) en Alexander Housen (Ruzetski II).

Jan Vlemmix en Cezano waren dan weer de beste in de hoofdproef van de avond. Zij schreven de 1m35 rubriek op hun naam. Philip Lever, rijdende voor Euro Horse, eindigde op de 2e plaats met Chella Z. Luiz Francisco de Azevedo nam de 3e plaats voor zijn rekening. De in Nederland wonende Turkse ruiter Derin Demirsoy eindigde op de 4e plaats met Bosphorus.
Op de 5e plaats zagen we Ines van den Bosch met Watch Me.