Goffinet en Lefevre winnen de Young Horses finales

Goffinet en Lefevre winnen de Young Horses finales
De jonge paarden hebben vanmiddag hun finales op de internationale jumping van Lier afgewerkt. Zowel bij de 6- als de 7-jarigen was er een Belgische winnaar in de 'Prijs Stoeterij Van De Helle'.

Bij de 6-jarigen won Star Horses ruiter Thierry Goffinet met de Contact van de Heffinck zoon Kannabis van de Bucxtale. In een barrage met 7 combinaties wisten zij als enige foutloos te blijven.
Gudrun Patteet en Casino Royal WaterSchoot Z (v. Carpe Diem vhw Z) werden 2e voor Conor Drain en Forever (v. C-Ingmar).
De top 5 werd vervolledigd met de Nederlanders Siebe Kramer (Fellow Jumper, v. Tangelo van de Zuuthoeve) en Maureen Bonder (Filemon, v. Warrant).

In de finale voor 7-jarige paarden wisten er 12 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarin zette Steve Lefevre als eerste starter meteen de te kloppen tijd neer van 34:10 seconden. Hij had onder het zadel Jericho van Orti (v. Emerald van 't Ruytershof). Erika Lickhammer werd 2e met Jazou van het Nerenhof (v. Diktator) in 34:74 seconden.
Voor Steven Veldhuis en Evalien (v. Ustinov) was er een 3e plaats. Olivier Seynhaeve wist zich met Jarolus vd Drie Vijvers (v. Kashmir van Schuttershof) opnieuw te klasseren, dit keer op de 4e plaats. Emily Ward en Vragance Manciaise (v. Cassini II) behaalden een 5e plaats.