Goch: Laurens Houben is de man in vorm op zaterdag

Goch: Laurens Houben is de man in vorm op zaterdag

In Goch, Duitsland, wordt er op de terreinen van Holger Hetzel dit weekend een nationale wedstrijd gesprongen; Onze landgenoot Laurens Houben slaagde er gisteren in naar verschillende klasseringen te springen. In het KI.L sprong hij naar een gedeelde zesde plaats. Hij rekende hiervoor op Cornet's Showmaker (v. Cornet Obolensky). 

Judith Thoenes en Cataleya 21 (v. Cornet Obolensky) namen hier de overwinning mee naar huis. Voor Tobias Thoenes (Krian Keyershof) en Inga Schuurman (Lulandro) was er een tweede en een derde plaats.

KI.L deel 2

Ook in de tweede KI.L rubriek kon Laurens Houben zich klasseren. Dit keer reed hij Ahron EP (v. Acorado's Ass) naar de derde plaats. Hendrik Dowe sprong naar de overwinning in het zadel van Duego 550 (v; Diarado). Markus Renzel nam met Caprisco 5 (v. Cole Porter) de tweede plaats mee naar huis. 

KI.M**

Hendrik Dowe schreef met Diego 550 (v. Diarado) de KI.M** rubriek op zijn naam. Laurens Houben eindigde met Cornet's Cavalier (v. Cornet Obolensky) op de tweede plaats. Tobias Thoenes en Priscilla van de Herkkant (v. Diamant de Semilly) maakten de top drie compleet.

Klik hier voor de resultaten