Carmen Moors en Leen Geysen opnieuw naar de overwinning

Carmen Moors en Leen Geysen opnieuw naar de overwinning
Voor de tweede week op rij heeft de amazone uit Bilzen, Carmen Moors de Limburgse Klasse Zwaar op haar naam geschreven. De amazone van de rijvereniging Mopertingen was in het Woutershof de beste met Jennifer van de Moorkeshoeve (v. Buffero vh Panishof).  De volledige top vier hield het foutloos in de ultieme barrage. In deze klasse Zwaar volgde Jonas Henot op de tweede plaats met Dana van de Heide (v. Onze Fons). Het duo was één seconde trager als Moors.

Ben Thiry vervolledigde het podium met onder het zadel de Candillo Z-dochter, Cadis Z. Net buiten het podium strandde Danny Loos met Kinky Boy van het Gildenhof als traagste foutloze duo. Steven Konings haalde met één springfout de vijfde stek met Fidel.

Ook in de klasse Midden was er geen verrassing toen Leen Geysen de overwinning op haar naam schreef. Volledig voorbereid voor de aankomende Euregio Woutershof snelde Geysen naar de overwinning met de 11-jarige Cicero Z van Paemel-dochter, Hastalavista Ijzeren Lindehof.

Kelly Vanhoudt volgde met Toledo op de tweede plaats terwijl An-Sofie Keulen het podium afwerkte met B . Inimini Z. De reeksen van de klasse Licht werden gewonnen door Seppe Vanrusselt (Ikara van de Geeneinde) en Leen Geysen (Let's Go vh Yzeren Lindenhof).

Klik hier voor de uitslagen.