Audrey de Bock, Gino Vankemmel en Patricia Maes vallen op in Valkenswaard

Audrey de Bock, Gino Vankemmel en Patricia Maes vallen op in Valkenswaard
Zonet liep de proef voor zesjarige paarden op Tops International Arena ten einde, Bert Jan van de Pol wist meteen het 1.30m hoge parcours meteen op tijd als snelste af te werken en zo de overwinning in Nederlandse handen te houden. In het zadel van Ginette (Non Stop) wist hij af te klokken in 57,78 seconden. 0,23 seconden later werd het duo opgevolgd door de Ier Harry Marshall met Mistral v.T Dauwhof (Iq du Marais Dd) onder het zadel.

Bas Moerings wist het podium voor Nederland af te sluiten met Hervesther (Elvis ter Putte), zij kruisten de eindmeet in 58,05 seconden.

Rob van Bussel eindigde met Chica du Buisson Z net naast het podium en Joost Martens vervolledigde de top vijf in het zadel van Hally Berry.

Audrey de Bock zette het beste resultaat neer voor België, ze reed Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze) naar de zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten.

Ook de Medium en de Small Tour kwamen reeds ten einde, in de Medium Tour was er een Britse overwinning voor Catherine Fowdrey met Prince of Leon. Het duo werd opgevolgd door Udo Kloetzel en Companion (Colander). Guy Hodgson vervolledigde het podium met Count Hunter (Crusander 2), opnieuw voor Groot-Brittanië.

Gino Vankemmel eindigde met Ebro (Conan Z) net naast het podium voor België.

De Small Tour kende een Franse leider met Anne Paris en Colmano (Colman), het duo bleef ruimschoots voor op hun landgenote Monique Delmas met Professor (Fidelio du Thot). Heike Pieter vergezelde hen op het podium met Chilli Pep (Contender).

Ook in deze rubriek eindigde de beste Belg net naast het podium, Patricia Maes reed Cassilou Z (Cassini II) naar een mooie vierde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.