Seppe Wouters schittert op ochtendpodium Sentower Park!

Seppe Wouters schittert op ochtendpodium Sentower Park!

Deze ochtend hebben Jan Boyen en Seppe Wouters zich laten opvallen in het Sentower Park. Wouters loodste Kalvados Keros  (fokker: Gaby Van Daele) foutloos naar de derde plaats in de 1.40m ochtendrubriek.

In de 1.40m 2 fasen, ochtendrubriek hield Joost Martens de concurrentie achter zich. Martens sprong met de achtjarige KWPN-ruin, Kiev (Extase) foutloos naar de winst. Martens en de ruin, uit de fokkerij van Stoeterij Broere, waren net geen twee tienden van een seconde sneller dan Lars Kersten en Hascombe Verona (Verdi TN).

Voor eigen publiek vervolledigde Seppe Wouters de top drie. Wouters plaatste zich met de zevenjarige sBs-ruin, Kalvados Keros (Arezzo VDL). Op vrijdag sprong het duo ook naar de vierde plaats in de 1.35m proef. De combinatie werd opgevolgd door Rose de Balanda en SF-hengst, Coster (Sisley de La Tour Vidal). Dennis Caubergs volgde met Euphoria SN (Crunch) voor Vic de Plecker en Ronny Maes', Corvette Van 't Konginshof (Clarissimo Z).

Jan Boyen gaat winnen!

In de 1.20m ochtendrubriek wist Jan Boyen de eindzege op naam te schrijven. Boyen won met Espresso VK (Ustinov, fokker: A. Waldman) voor Isabelle Beecrof-Luckett en de Zangersheide-hengst, Conrad Sunheup Z (Calvados).


Alle uitslagen