Seppe Wouters heer en meester in Gouden Laars

Seppe Wouters heer en meester in Gouden Laars

In Meerdonk stond op zaterdag een Gouden Laars wedstrijd voor ponyruiters op het programma. In het 1m10 reed Seppe Wouters alle concurrentie naar huis. Hij rekende op Kilcummin Cruise om in 29,29 seconden een foutloze tweede fase te springen. 

Jonas van Dijck en Oblesse (v. Orchid's Romario II) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 30,14 seconden. Caroline van Rossum en Qualinka (v. Kantje's Fahran) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,58 seconden. 

Seppe Wouters (C'est Jolie) en Luka Lisens (Catho van de Langvelden Z) vervolledigden de top vijf.

1m00

In het 1m00 reed Chloe Hoste naar de overwinning. Zij rekende op Mieke om in 35,67 seconden een foutloze ronde te springen. Jana Corens volgde op de tweede plaats. Zij liet in het zadel van Cavalor's Mona Liesa 12 (v. Mentos) alle balken in de lepels en finishte in 36,53 seconden. Fleur Volckaerts en Davino (v. Eartbreaker) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,98 seconden. 

Jitske de Hertogh (Tesla van het Klavertje) en Pheline Vroninks (Saga van het Prinseveld) volgden op plaatsen vier en vijf. 

90 cm 

In het 90cm bestond de top drie uit Joeline Faut (Kantje's Carter), Tesse Geboers (Ziggy Zen VDK) en Chloe Hoste (Enjoy).

80 cm

In het 80 cm waren Wout Smits (Danouska) en Marie-Lynn Heuring (Borghof S Gentle Gerwin en Tsignan van de Niuewe Heide) de laureaten.

Klik hier voor alle resultaten