Seppe Wouters domineert Gold League van Zoutleeuw

Seppe Wouters domineert Gold League van Zoutleeuw

In Zoutleeuw werd dit weekend een Gold wedstrijd afgewerkt en dat leverde verschillende winnaars. In het 1m20 op vrijdag reed Estee Bomere naar de overwinning. Zij rekende op Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) om in 26,95 seconden een foutloze ronde te springen. 

Lieve Tuerlinckx en Calmerotti De Leest (v. Pavarotti) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 28,49 seconden. Julie Brouwers en Upwelling du Banco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,79 seconden.

Estee Bomere (Helios van t Hemelszoet) en Kim Thiry (Livorno van het Beetjen Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m30

In het 1m30 was Aurelia Guisson de beste. Zij rekende op Berlini From Second Life Z (v. Berlin) om in 29,34 seconden een foutloze ronde te springen. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 31,86 seconden. Fran Deckers en Justin E (v. Namelus-R) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,à5 seconden.

Stephan Verschuere (Flash van het Watergoed) en Ellis Pex (Edalinda) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Zaterdag 1m20

In het 1m20 op zaterdag reed Seppe Wouters naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Mojito van't Oordeel (v. Flamenco Desemilly) een foutloze ronde springen in 66,08 seconden. Hij nam ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer rekende hij op Hera D Hessy (v. Chatman) om in 69,29 seconden een foutloze ronde te springen. Eline Vandenbogaard en Acapulco vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,72 seconden. 

Patrik Spits (Onno) en Pascale Lombard (Nepresso Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m30 

In het 1m30 tot slot reed Marc Bastiaens naar de overwinning. Hij rekende op Oleron van de Vossekant (v. Falco) om in 35,62 seconden een foutloze ronde te springen. Valentina Lombard en Venus des Bois (v. Jarnac) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 36,90 secondenK. Melissa Zerbini en Coctail (v. Cardenio) eindigden op de derde plaats.

Catherine van Roosbroeck (Emir du Coeur des Collines) en Melissa Zerbini (Eve d Yzenbeeck Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten