Sentower: Vernaet en Peeters op één en twee in de CSI2* 1.35m rubriek

Sentower: Vernaet en Peeters op één en twee in de CSI2* 1.35m rubriek

Ook in Opglabbeek is de internationale springsport weer volop aan de gang. De eerste twee rubrieken van de dag waren het 1.25m en het 1.35m. 

In de 1.35m rubriek was de winst voor Frederic Vernaet. Met Bejing Z (Bamako de Muze) sprong hij in 56,05 seconden naar de overwinning. Leonie Peeters was met Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia) en 58,22 seconden goed voor een tweede plaats. De Rus Egor Shchibrik en zijn Titus Z (Toulon) eindigden met 58,76 seconden nipt derde. 

Op vier en vijf stonden respectievelijk Samuel Hutton met Duva 38 (Diarado) en Clement Fortin met Chuemli (Comme Il Faut 5). 

Tenslotte was Aline Henricot met Cary de l'Oiseliere (Baloubet du Rouet) terug te vinden op plaats zes. 

In het 1.25m was de overwinning voor Estland met Margareth Eikner en Oakley (Dieu Merci Van T&L) op één. Hun tijd van 27,08 seconden in de twee fase was maar net voldoende voor de winst want Abigail Boland en The Hurricane (Tremoelgoch Clinton) zaten haar met 27,27 seconden op de hielen. Paulien Schepers was met Jaloubet des Peupliers (Baloubet du Rouet) en 27,32 seconden de hoogst genoteerde Belg op een derde plaats. 

Schepers nam ook de vierde plaats voor haar rekening met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I). Jordy Verboven en Jablo vd Oude Hoeve (Echo Van'T Neerenbosch) eindigden vijfde. 

Daarnaast was er nog een achtste plaats voor Marie Boskamp met Less Is More Van Equinta (Edjaz Van'T Merelsnest) en een tiende plaats voor Yana Jansegers met Djena Tops (Diamant de Semilly). 

Klik hier voor alle resultaten.