Schmidt en Cuypers winnen in het Woutershof

Schmidt en Cuypers winnen in het Woutershof

In het Woutershof stond er dit weekend een Gold League op het programma en dat leverde natuurlijk verschillende overwinningen op. 

Vrijdag 

Laurent Nuyens reed vrijdag naar de overwinning in het 1m20. Hij rekende op Just Daddy P (v. Nagano 95) om een foutloze ronde te springen. Het duo klokte af in 27,09 seconden. Danny van Es nam vrijwel de volledige rest van de top vijf voor zijn rekening. Hij reed Hamilton (v. Contact vd Heffinck), Cantchelaro (Chagall van de Burggrave) en Zico V naar plaatsen drie tot en met vijf. 

Wesley Carmans (Olivia) vervolledigde de top vijf.

In het 1m30 reed Van Es naar de overwinning. Dit keer reed hij Hamilton (v. Contact vd Heffinck) foutloos rond in 26,42 seconden. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 28,08 seconden. Femke De Graaf volgde met Joker van de La Rosteehoeve (v. Faldiano) op de derde plaats. 

Steven Vermeir (Jazz van't Kamerveld) en Ruben Houben (Non Nonsens van Visa Versa Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Zaterdag

Sache Marissen reed zaterdag naar de overwinning in het 1m20. Hij rekende op Hercules S (v. Eldorado vd Zeshoek) om een foutloze ronde te springen. Het duo klokte af in 27,27 seconden. Nette Clerckx volgde op de tweede plaats met Cataluna Vdh Z (v. Crown Z). Ze sprongen een foutloze ronde in 28,90 seconden. Kyle Cuypers en Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,00 seconden. 

Seppe Wouters (Hera D Hessy) en Caro Baerts (V Amouretta) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m30 was Danny vas Es opnieuw de beste. Hij reed Hamilton (v. Contact vd Heffinck) foutloos rond in 26,42 seconden. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 28,08 seconden. Femke De Graaf en Joker van de La Rosteehoeve (v. Falkdiano) eindigden op de derde plaats. 

Steven Vermeir (Jazz van't Kamerveld) en Ruben Houben (Non Nonsens van Visa Versa Z) vervolledigden de top vijf.

Zondag 

Op zondag ging de overwinning in het 1m25 naar Kyle Cuypers; Hij rekende op Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) om in 53,62 seconden een foutloze ronde te springen. Kaat Pluymers eindigde op de tweede plaats met Cheyenne vd Berkenen Z (v. Cadence van't Gelutt Z). Ze lieten het hout onaangeroerd en finishten in 53,92 seconden. Britt Martens (Nip van het Langwater) eindigden op de derde plaats.

Gauthier Mercenier eindigde op de vierde (Upper Class Hero) en vijfde (Highlander du Tumulus) plaats.

Jerôme Schmidt was tot slot de beste in het 1m35. Hij reed Etoille (v. Corlenksy G) foutloos rond in 30,09 seconden. Gauthier Mercenier en Hobibt du Houmier (v. Jenson van't Meulenhof) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 30,28 seconden. Guido Hornesch en Kyra (v. Thunder vd Zuuthoeve) eindigden op de derde plaats. 

Marthe Heudens (Kiss-Kiss van het Endhouse) en Caro Baerts (Mielano van Meyershof Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.


Klik hier voor de resultaten