Sakina van Dijck en Bonvinvant zijn de nieuwe LRV-kampioenen!

Sakina van Dijck en Bonvinvant zijn de nieuwe LRV-kampioenen!


Atypische Kampioenschappen ook op zondag als er bij de paarden voor de Nationale titels dressuur werd gereden. Geen groepsdressuur, zo goed als geen publiek, … hopelijk wordt 2021 anders. Corona of geen corona. LRV kent zijn outdoorkampioenen. En dat na wel een heel bijzondere LRV-zomer.

In de klasse ZZ, de hoogste reeks in LRV, gaat het goud naar Sakina Van Dijck met Bonvivant (v. Tolando) van LRV Morkhoven. Het zilver in deze reeks gaat naar Celine Swinnen van LRV Hechtel-Eksel en Igor (v. Chirlon) en het brons naar Lotte Nestor en Ferrari (v. Fernando Torres) van LRV Sint Katelijne Waver.

De Klasse Zwaar 2 is voor Linea Van Den Broeck en N' Amyro Van Geertsmeulenberg (v. Quaterback) van LRV Melsele. Zij wordt gevolgd door Pauline Coomans en Guess Who (v. Bretton Woods) van LRV Meldert op plaats 2 en Sakina Van Dijck en J-Coolhorses' Janira (v. Pavarotti V/De Helle) van LRV Morkhoven op plaats 3.

In Zwaar 1 ring 3 gaat de overwinning naar Liesbeth Molenberghs en Orlondy Van Het Beukenhof (v. Apache) van LRV Leopoldsburg. De tweede plaats is voor Julie Huygelen – Kontich en Kinmar Van De Reimeurter (v.Thunder Van De Zuuthoeve) van LRV Kontich en de derde plaats voor Philippe Vanparys en Armani V/D Boschbemden (v. Painted Black) van LRV Beerse.

In ring 4 klasse Zwaar 1 gaat de overwinning naar Steffi Van Loo van LRV Aarschot met Moon S (v. Sir Donovan). Op de tweede plaats zien we Celine Swinnen en Kazzburga (v. Glamourdale) van LRV Hechtel-Eksel en op de derde plaats Paulien Maes en Florence (v. Krack C) van LRV Kontich.


Bron: LRV