Rik Hemeryck zorgt voor Belgische overwinning in Sentower Park

Rik Hemeryck zorgt voor Belgische overwinning in Sentower Park

In Sentower wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. In de rubriek voor 6-jarige paarden reed Rik Hemeryck naar de overwinning. Hij rekende op Pretty Girl de Lauzelle (v. Armitage's Boy) om in 33,07 seconden een foutloze ronde te springen. 

Hij bleef hiermee Mart-Sander Aarma en Keiralanda VDM (v. Douglas) voor die de tweede plaats voor hun rekening namen. Voor hen was er een foutloze ronde in 33,20 seconden. Louke Baeten en Pegina vd Bisschop (v. Comme Il Faut) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 33,82 seconden. 

Marcus Ehning (Comme sa Mere) en James Peeters (Picara Polka Amouretta) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

CSI2* 1m35

In het 1m35 reed Manon Hees naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Echo vh Gerendal Z (v. Echo van't Spieveld) een foutloze ronde springen in 36,30 seconden. Larissa Bijl en I'm The Next Be Gentle (v. Donder) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een nulronde in 36,78 seconden. Jane Annett en Quissini LS (v. Quidam de Revel) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,90 seconden. 

Leonie Peeters (Kashmiry) en Sophie Evans (Florida van Maarle) eindigden op plaatsen vier en vijf.

CSI2* 1m40

In het 1m40 tot slot zorgden James Peeters en Gert-Jan Hubrechts voor Belgische top vijf klasseringen. Peeters rekende op J Adore (v. Vagabond de la Pomme) om in 37,17 seconden naar de vierde plaats te sprongen. Gert-Jan Hubrechts en Sauvage des Aulnes (v. Jenny de la Cense) volgden op de vijfde plaats. 

De overwinning in ging in deze rubriek naar Maximilian Bremicker. Hij rekende op Alaska G (v. Olympic Fire 5) om in 34,71 seconden een foutloze ronde te springen. Mikchael Hughes en Memphis (v. Andiamo) reden naar de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze rond in 35,26 seconden. Julio Arias Cueva (Tamino AZ) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten