Provinciaal LRV-Kampioenschap LRV Brabant Erelinten voor Eline Lopes (Z) en Tiny Grauwels (ZZ) winnen in Kester

Provinciaal LRV-Kampioenschap LRV Brabant Erelinten voor Eline Lopes (Z) en Tiny Grauwels (ZZ) winnen in Kester

LRV Kester was twee dagen gastheer voor de Provinciale Kampioenschappen van LRV Brabant. Enkele jaren geleden organiseerde De Heideruiters uit Kester nog het nationale kampioenschap voor de pony’s. De Brabantse LRV-vereniging zette opnieuw een heel mooi tornooi neer. Wij geven u hier een overzicht van de kampioenen in de hoogste reeksen bij de paarden.

Eline Lopes & Nette van Kattebeek (LRV Hoegaarden) winnen klasse Zwaar

In de hoogste springreeks Zwaar, sprongen twee combinaties naar een beslissende barrage. Eline Lopes bleef daarin foutloos met haar Nette van Kattebeek (v. Darco). Streekruiter Simon Deruyter (LRV Wambeek kreeg twee fouten met zijn Liandor v/h Westhof (v. Wandor van de Mispelaere) en mocht aanschuiven voor zilver. Ben Thiry (LRV Orsmaal) reed Prima Vera TB (v. Lavallino ter Klomp) naar de derde plaats. Met Pretty Woman v/d Brouwershoeve (v. Galisco van Paemel), reed hij naar plaats vier. Shauni Van Opstal (LRV Nederokkerzeek) reed naar een top-vijfklassering met Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo).

In de reeks Midden gaat de zege naar Ben Thiry met Quavallina (v. Lavallino ter Klomp). Clubgenote Anne Lieke De Weer (LRV Orsmaal) reed naar plaats twee met haar Red Flame DH Z (v. Red Star M). Stijn Crassaerts (LRV Moorsel Tervuren) en zijn Phantom van het Dorpelhof (v. Emerald van ’t Ruytershof) sprong naar brons.

In de L-reeks gaat de provinciale titel naar een thuisruiter. Wim Van Hoegaerden (LRV Kester) wint met Isis van ’t Hoegaerdenhof (v. Eros Platiere).

Klasse ZZ dressuur voor Tiny Grauwels & Aripuna van Sint-Rochtus (LRV Tienen)

Tiny Grauwels voegt nog erelint toe aan haar al uitgebreide collectie. Ze wint de klasse ZZ in de individuele dressuur met haar onafscheidelijke Aripuna van Sint-Rochtus (v. Alabastro S. Extra). Emily Van De Goor (LRV Langdorp) rijdt naar zilver met Luxola van de Vossebergen (v. Dayano). Plaats drie is voor Sophie Schrevens (LRV Tienen)met Fadroneur C v/h Vijverbos (v. Quadronneur).

In reeks Zwaar 2 eindigen twee combinaties ex aequo. Katarina De Witte (LRV Tienen) en haar Job van de Noorden (v. Lord Leatherdal) en Steffi Van Loo (LRV Kortenaken) met haar Moon S (v. Sir Donovan). Beide dames stranden allebei op een totaal van 212 punten. In de reeks Zwaar 1 ging het goud naar Luna Geysmans (LRV Bekkevoort) met Ferrero van het Mettenhof (v. Sandreo True Hit).

LRV Opwijk wint de L-reeks bij de achttallen en LRV Grimbergen wint de M-reeks bij de viertallen.

Alle resultaten

Bron: lrv.be