Podiumklassering voor Verberckmoes in Big Tour Young Riders

Podiumklassering voor Verberckmoes in Big Tour Young Riders
Tijdens het Jeugdfestival van Sentower Park stonden er zonet twee rubrieken voor de Young Riders op het programma. De winst ging opnieuw naar de Nederlander Hessel Hoekstra. Hij rekende op Helsinki (v. VDL Zirocco Blue) om in 65,82 seconden een foutloze ronde te springen. Hij was zo de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. 

Maartje Verberckmoes volgde op de tweede plaats. Zij kon in het zadel van Jugano van de Vosberg (v. Ogano Sitte) een foutloze ronde springen in 66,92 seconden. Antoine Ermann en Beryl des Pres (v. Popstar Lozonais) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 72,02 seconden. 

Maren Hoffmann (La Nessa) en Mathilde Pinault (Adelasia) vervolledigden de top vijf. 

Tim Prouvé (Echos Son Z) en Thibault Philippaerts (Moya vd Bisschop) konden zich ook klasseren.

In het 1m35 reed Niels Bulthuis naar de overwinning. In deze speedrubriek rekende hij op Kepi Vert du Buisson Z (v. Karandasj) om in 71,72 seconden een foutloze ronde te springen. Victor Plas kreeg met Darwin Z (v. Diamant de Semilly) één punt voor tijd achter zijn naam. Dit leverde hem wel nog de tweede plaats op. Jenny Krogsaeter (Bling vd Duvelshoeve Z) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten