Pieter van den Bergh vijfde in de CSI2* 1.45m LR competitie in Lier

Pieter van den Bergh vijfde in de CSI2* 1.45m LR competitie in Lier

Deze CSI2* 1.45m Longines Ranking proef werd gereden in het Azelhof in Lier. Onze landgenoot Pieter van den Bergh werd vijfde. Daarnaast plaatsen in totaal drie Belgen zich in de top tien. 


Dayro Arroyave en Ingmar (v. C-Ingmar) wonnen deze proef in een tijd van 65,99 seconden. De tweede plaats was voor Estrat Mateu en Ventura Mail (v. Quality Touch) in een tijd van 67,70 seconden. Thiago Ribas Da Costa en Frimette E (v. Namelus R) werden derde. 

Michael Hughes (SX Hidalgo VG) werd knap vierde. Pieter van den Bergh zat in het zadel van Happyness van de Kapel en werd vijfde. 

Daarnaast wist Patrick Spits (Virocondo Z) de zesde plek te bemachtigen. Ook Hendrik Denutte (Nevada Quality Z) bemachtigde een plek in de top tien en werd tiende. 

Klik hier voor de resultaten

Iets later op de dag werd ook de CSI2* 1.35m proef gereden. De winst ging naar Charlotte Barbey en Cardoso (v. Lupicor) in een tijd van 33,43 seconden. De tweede plaats was voor Lennert Korsten en Jheevana Hero Z (v. Jenson van het Meulenhof) in een tijd van 34,48 seconden. Nina Fagerstrom werd derde samen met Dark Moon de Greenbay Z (v. Diarado) in een tijd van 38,79 seconden. 

Jan Van Dyck (Eternity) werd vierde. Aubri Noyez (Idle Boy VL) werd net vijfde. 

Ook Aline Sercu (Darranty By MDL) en Jorik Vervoort (Credibilis van het Lindenhof Z) behaalden een plaatsje in de top tien. Zij werden zesde en zevende. 

Klik hier voor de resultaten