Pieter Van den Bergh en Nathan Budd zetten Belgische zegereeks verder in Lier

Pieter Van den Bergh en Nathan Budd zetten Belgische zegereeks verder in Lier

In Lier heeft Pieter Van den Bergh de Belgische zegereeks verder gezet. Samen met de 10-jarige sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar vp Wisbecq) snelde de Belg naar de zege in de 1.40m rubriek. Het duo bleef nipt voor op Zoe Potter met onder het zadel de 10-jarige Zangersheide-merrie, Wings Z (Eurocommerce Washington).

De Britse bleef haar landgenote Chloe Aston voor met de zevenjarige Diatendra von Rocherrath Z (Diamant de Semilly). Net buiten het podium plaatste Enzo Chiarotto zich met de negenjarige Bubalu VDL -zoon, Ivaro op de vierde plaats. Het duo bleef zo Lorenzo De Luca met Curcuma Il Palazzetto (Casal)) voor.

Op de zesde plek plaatste Steven Vermeir zich met de 9-jarige Nikita Van de Koekelberg (Filou de Muze) zich voor eigen publiek.

Nathan Budd imponeert in Youngster Tour

In de rubriek voor zeven-en achtjarigen sprong Nathan Budd met de zevenjarige sBs'er, Jango des Rosiers (Cornet Obolensky) naar de winst. Het duo bleef nipt voor op Michael Hughes en Phantomas PS (Kannan). Katja Haep vervolledigde het podium in het zadel van de zevenjarige Baltic VDL-merrie, Romy FZ.

Hayley Barnhill strandde net buiten het podium met Oddur van Beaugaarde (Toulon) voor Anne Bakker met de KWPN-merrie, Keina (F-One USA).

Alle uitslagen