Peppa Fievez schittert op Youngster Tour Torhout

Peppa Fievez schittert op Youngster Tour Torhout

In de New Flandria Ranch in Torhout werden er op zaterdag verschillende rubrieken van de Youngster Tour gesprongen. Het hoofdnummer van de dag was een rubriek voorbehouden voor 6-jarige paarden en daarin ging Peppa Fievez met de overwinning aan de haal. In het zadel van Irona's Twinkeling (v. Lupicor) sprong ze een foutloze ronde in 51,21 seconden. 

Pauline Schmitt eindigde op de tweede plaats. Zij kon met Giovanni van het Scheefkasteel alle balken in de lepels laten en finishte in 51,59 seconden. Charlotte Deronne en Ramino verzekerden zichzelf van de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 52,12 seconden. 

Jonas Vanhollebeke (Promise Me Stal DHC) en Peppa Fievez (Artheuzen) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

5-jarigen 

Bij de 5-jarige paarden sprong Charlotte Deronne naar de overwinning. In deze rubriek kon ze een foutloze ronde springen  in 57,98 seconden. Lizy Vlerick en Arcopolis Heldenlaan Z eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 58,53 seconden. J Vanhollebeke en Auriske vervolledigden het podium. Het duo sprong een nulronde in 63,35 seconden. 

Lizy Vlerick (Easter de Lizami) en Cederic Vanleerberghe (Qualite van de Rozenakker) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten