Patrik Spits zegeviert in de Silver hoofdrubriek van Lier

Patrik Spits zegeviert in de Silver hoofdrubriek van Lier

Op zaterdag vond in Lier de Silver competitie plaats. Op het programma stonden drie proeven: het 1m10, 1m20 en 1m30. De hoofdrubriek werd gewonnen door Patrik Spits. 

Zo goed als de helft van de combinaties, 36 in totaal, bleef dubbel foutloos maar niemand slaagde erin de tijd van Spits en Virocondo Z te verbeteren. Met 26,30 seconden waren ze net geen seconde sneller dan Sacha Beghuin, die met Ghorla tweede eindigde. Cédric Poets kruiste met Play-boy van het Gildenhof de finishlijn op 27,78 seconden en nam daarmee het brons mee naar huis. 

Poet nam ook plaats vier voor zijn rekening met Ones van de Heuvelhoeve. Maverick Van Lent en Bottega Van't Steenshof vervolledigden de top vijf. 

In het 1.20m was de overwinning voor Celine Sillis. Haar Kobra DB was te snel voor Estee Bomere en Helios, die tweede eindigden. Liesl Mertens en Nashville vh Legitahof Z eindigden derde. 

Tenslotte werd het 1.10m gewonnen door Steve Auwers met I Don't Know. Op het podium werd hij vergezeld door Alyssa Looyens, die met Iluna Di Cantero tweede eindigde, en Ella Bomere die derde werd met Caelum. 

Klik hier voor alle resultaten.