Oliva: Freddy Demuynck onklopbaar in Silver 1.40m rubriek

Oliva: Freddy Demuynck onklopbaar in Silver 1.40m rubriek
In Oliva ging de dag van start met een Silver 1.40m rubriek. Daar lieten de Belgische ruiters al meteen van zich horen. Freddy Demuynck sprong er naar een eerste plaats en Pieter Devos zorgde voor nog een Belgische klassering. 

Demuynck kon rekenen op twaalfjarige ruin Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He Van T Leeuwerikenhof) om de winnende tijd van 65,30 seconden neer te zetten. Fernando Fourcade Lopez volgde op twee. Hij reed met de merrie La Marron (v. Christian) over de meet in 65,53 seconden. De Italiaan Paolo Paini vervolledigde het podium. In het zadel van de achtjarige merrie Japinoca Di Ca'San Giorgo (v. Kannan) noteerde hij een tijd van 66,31 seconden. 

Guillaume Foutrier (Elvira de Bornival Z) werd vierde. Robinson Maupiler (Johnnie Walker) mocht de vijfde plaats voor zijn rekening nemen. 

Pieter Devos (Milona van het Speienhof) sprong naar een dertiende plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Gold 1.35m proef zorgden de Belgen ook voor enkele klasseringen. Zowel Pieter Devos (Irona van de Viking Z) als Ludo Philippaerts (Dhalida Diamant Vd Krekebeke Z) en Karel Cox (Ozella van de Poenjaard) klasseerden zich in deze rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.