Oliva: Fabienne Daigneux-Lange onklopbaar in Bronze 1.40m rubriek

Oliva: Fabienne Daigneux-Lange onklopbaar in Bronze 1.40m rubriek

In Oliva starten de Belgen hun dag onder de Spaanse zon alvast met een overwinning in de 1.40m rubriek. Daarvoor konden we rekenen op Fabienne Daigneux-Lange. Ook in de Bronze 1.10m rubriek lieten de Belgen van zich horen en reed Charlotte de Koker naar een top tien plaats. 

Fabienne Daigneux-Lange kon rekenen op Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint) om in de winnende tijd van 35,25 seconden foutloos over de finish te rijden. Hiermee was ze de Britse Joanne Mcglory te snel af. Zij had met G. Zara Zing 35,52 seconden nodig om een tweede plaats te bemachtigen. Fanny Mare vervolledigde het podium in 36,57 seconden met Mintou vd Bisschop (v. Windows vh Costersveld). 

Lisa Schill-Huber (Chimney Sweep 3) werd vierde. Sophie Stockdale nam de vijfde plaats voor haar rekening. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Bronze 1.10m rubriek kon Charlotte de Koker voor een knappe zevende plaats zorgen. Zij kon rekenen op Hightower Z (v. Houston) om de top tien binnen te rijden. Winst was er hier voor de Zwitser Peter Rogenmoser en Scaramouche (v. Spartacus). 

Klik hier voor de resultaten. 

De Gold 1.30m proef zag ook de Belgische driekleur verschijnen in het klassement. Daar kon Leon Brutsaerts voor zorgen met Frodo Vd Withoeve Z (v. Flamingo K). Winst was er hier voor de Nederlandse Skye Morssinkhof en Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno). 

Klik hier voor de resultaten.