Ochtendstond heeft goud, zilver én brons in de mond voor Goffinet in Oliva

Ochtendstond heeft goud, zilver én brons in de mond voor Goffinet in Oliva

Thierry Goffinet is met een stevige start in de dag gesprongen in Spanje. In de eerste rubrieken van de MET vandaag behaalde onze landgenoot al een overwinning, een tweede én ook een derde plaats. 

QUICK RESULT 7 yo

1. Thierry Goffinet - Caramba
2. Thierry Goffinet - Gray d'Albion DB
3. Joseph Davison - Denny Love Della Caccia


Goffinet won met de Oldenburgse merrie Caramba (Cornet Balou x Diamant de Semilly) in 30,44 seconden. In het zadel van sBs-ruin Gray d'Albion DB (Balou du Rouet x Lupicor) volgde hij zichzelf op in 30,83 seconden. De Brit Joseph Davison wist met Denny Love Della Caccia (Diamant de Semilly x Loran) derde te worden in 32,69 seconden. Zijn landgenoot Robert Bevis werd vierde met Hoxynula-N, Severin Hillereau en Coatao de l'Isle (Quaprice Boimargot Quincy) finishte als vijfde voor Frankrijk.

Gold 1,30m

En hier werd Goffinet dan derde. Met sBs-merrie Fauve DB (Gitano) kruiste hij de finishlijn in 32,04 seconden. Niall Talbot won voor Ierland met Kobold v. Schloesslihof (Karondo v. Schloesslihof) in 31,85 seconden, Portugees Rodrigo Sampaio Peixoto en G vd Oudenbosch (Cantos) werden tweede. Severin Hillereau werd nu vierde met Badaboum One (Quento Sange), Nieuw-Zeelander Richard Gardner stuurde Roulette (Romanoff J) naar de vijfde plaats. 

Silver 1,35m

Terwijl de overwinning naar Julien Epaillard en Quincy Lady (Quintender) ging, greep Fabienne Daigneux-Lange de zesde plaats met Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard) voor ons land. Günter Schmaus en Rodrigo Sampaio Peixoto werden tweede en derde. 

Klik hier voor alle resultaten.