Nuyens op snelheid naar de winst in Loenhout

Nuyens op snelheid naar de winst in Loenhout

In Loenhout werd afgelopen weekend een regionale wedstrijd van de VOR gesprongen. Op zondag stond er een 1m25 rubriek het het programma die meteen ook de troosting van de Beker was. Er werd rechtstreeks tegen de klok gereden. 

De winst ging naar Laurent Nuyens. Hij rekende op Just Daddy P om in 61,40 seconden een foutloze ronde te springen. Pieter van den Bergh en Natcho vd Riloo volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 64,62 seconden. Sandra Buytaert en Elounda Girl vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,82 seconden. 

Leonie Aertsen (Jeunesse S) en Shari DE Laet (Sea Coast Crystal de Leau) vervolledigden de top vijf.

1m15 zaterdag

Op zaterdag ging de winst in het 1m15 naar Leen van Thielen. Zij reed Falouche foutloos rond in 61,10 seconden. Hiermee bleef ze Juliette de Wilde voor die met Abercrombie op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 63,39 seconden. Chanel Bruyndoncx en Watch Out B vervolledigden de top drie.

Hanne Ebens (Zetta Bontehof Z) en Stephanie Storms (Just Daddy P) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m15 zondag

De winst in het 1m15 op zondag ging naar Stephanie Steenssens. Zij reed Casper vh Broekdal foutloos naar de finish en klokte af in 23,01 seconden. Nell Delgouffe en Indy eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 23,29 seconden. Lynn de Vylder en Levano MV Z volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 23,85 seconden. 

Jarne Francken (Omara de la Drie) en Amber Schelkens (Valley DH Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten