Niki Geenens niet te stoppen in Grand Prix New Flandria Ranch

Niki Geenens niet te stoppen in Grand Prix New Flandria Ranch

In Torhout stond op zaterdag een nationale wedstrijd voor professionele ruiters op het programma. Het hoogtepunt van de dag was een 1m35 Grand Prix. De winst ging overtuigend naar Niki Geenens. Zij sprong een foutloze barrage in het zadel van Mc Gyver van't Ruytershof (v. Nabab de Reve) en finishte in 32,06 seconden. 

Cindy Pardaen en Gumbo Mumbo namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 33,67 seconden. Pieter de Brabandere en Mien van de Bisschop (v. President) maakten de top drie compleet. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 34,50 seconden.

Brent van Damme (Masciarelli van't Verahof) en Amber Verheyen (Linotte van de Vogelzang) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

1m25

Ook in het 1m25 ging de winst naar Geenens. Dit keer rekende ze op Helios van de Spelonckhoeve om in 26,44 seconden een foutloze tweede fase te springen. Sander Logghe en Soleil eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en finishten in 28,82 seconden. Louke Baeten eindigde met Ozzy Ter Leydonck op de derde plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 29,34 seconden. 

Jolien Demeyer (Grande) en Melanie Deloof (Brenda Louve) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten

1m15

In het 1m15 reed Demi Hombroeckx naar de overwinning. In het zadel van Merea van de Elshoeve sprong ze een foutloze tweede fase in 24,08 seconden. Sander Logghe en Miss Flamenco B namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 24,49 seconden. Jolien Demeyer en Grande eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 25,08 seconden. 

Isabel Debeuf (Narco) en Cevinci Stables (Kergerona) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten