Niels Van Rossem scoort in Gouden Laars finales. Rosie Sillis wint eindklassement!

Niels Van Rossem scoort in Gouden Laars finales. Rosie Sillis wint eindklassement!

De Gouden Laars finales voor pony-combinaties verzekerden knappe springsport. In de finale op een 1.20m hoogte, kwalificeerden drie combinaties zich voor de herkansing. Enkel Niels Van Rossem en Tesla van het Klavertje (Ulk D'Ete) noteerden een dubbel foutloze omloop.

Van Rossem en de 8-jarige BWP-merrie bleven zo voor op Lore Sips. Sips was net geen halve seconde sneller met Romy B2 (Brownboy TH Vh Juxschot), maar noteerde ook één springfout. Op de derde plaats volgde Elise Thirion met de sBs-ruin, Gregaho d'Alphi (Wapiti van het Vitseroel). Thirion plaatste zich ook op vier met Goldenstar de Silly (Movie Star Tilia). De top vijf werd afgewerkt door Xander Lamberts en Olily-V (Dynamite Van het Hazelarenhoekje).

In het eindklassement houdt Rosie Sillis de concurrentie achter zich. Fien Massage volgt met 13 punten verschil voor Margot Debussche.

Eerder won Niels Van Rossem ook de 1.10m finale. Van Rossem en Tesla van het Klavertje (Ulk D'Ete). Fien De Coninck volgde met Kornet Ps (Kanshebber) voor Thibo Franken en de 19-jarige Imagine (Emmickhoven's Diego).

Marie Delen won het 1.10m eindklassement voor Pytha Noël en Aure De Schrijver!

In de 1.00m finale snelde Kirsten Franken naar de winst. Franken won met Ulrike de L'Escaut (Kadans van de Groenheuvel) voor Louise De Vlieger met Une Etoile (Wayland Red Pepper). Julie De Brone vervolledigde de top drie met Inneke van het Voorbos (Top Natrio).

Franken won ook het eindklassement. Op het podium volgde Louise De Vlieger voor Louise De Clerck.


Alle uitslagen