Niels Bruynseels in de prijzen in Azelhof

Niels Bruynseels in de prijzen in Azelhof

In Lier is de CSI2* 1m40 zonet gereden maar ook de CSI1* 1m30 is afgelopen. De overwinning ging naar André Americo de Miranda maar Niels Bruynseels wist zich een plek te veroveren. 

De CSI2* 1m40 proef is zonet gewonnen door André Americo de Miranda, deze Braziliaan kwam in de ring met Gemke (v. Ukato) en stopte de barrage klok in 41.21 seconden. Hij werd opgevolgd door Toshiki Masui met Elstar (v. Larino) in 43.81 seconden. Luis Ferreira eindigde op de derde plaats met de laatste foutloze barrage in een tijd van 45.56 seconden, hij deed dit op de rug van Cegina Du Mirador Z (v. Calvaro Z). 

Niels Bruynseels was de snelste barrage met 4 strafpunten, hij had onder het zadel Furmint (v. Ustinov) in 42.71 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Kevin Jochems met Carful H (v. Colman) in 43.34 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de CSI1* was de overwinning voor Chloe Aston die in de ring kwam met Luxalike (v. Lux Z), deze combinatie wist de tijd te stoppen in 26.71 seconden. Gevolgd werd ze door Anna-Julia Kontio die onder het zadel had Cynthia Z (v. Calvados) en de tijd stopte in 29.32 seconden. De top drie werd vervolledigd door Louisa Dangela, deze Duitse amazone bereed Bijou met een tijd van 29.62 seconden. 

Joao Charlesworth kwam met Kannabalou (v. Balou du Rouet) op de vierde plaats te staan dankzij zijn tijd van 30.41 seconden. Net iets trager was Jens Vandenberk met Baloa 2 (v. Balou du Rouet) in een tijd van 30.44 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.