Nauta, Cuypers en Hamers winnen in Grote Brogel

Nauta, Cuypers en Hamers winnen in Grote Brogel

Naast de 1m40 hoofdrubriek werden er in Grote Brogel nog verschillende nevenrubrieken gesprongen. In het 1m30 ging de overwinning naar Uomini. Hij reed een foutloze ronde en klokte af in 29,61 seconden. Anouk De Proft en Eleonore Blue eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,78 seconden. Naast de eerste, nam Rik Nauta ook de derde plaats mee naar huis. Hij sprong een foutloze ronde met Ratina des Rondets en finishte in 29,92 seconden.

Stef Vanaert (Gup) en Marlies van Raemdonck (Lotus vd Kristinahoeve) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m20

In het 1m20 reed Kyle Cuypers naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Mystic Lady van't Buxushof en finishte in 28,76 seconden. Simon Caals en Leffe van de Zandloper eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,28 seconden. Evelyn Mees en Double van de Moerhoeve vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,68 seconden. 

Stijn Van Lent (Clay Z) en Gauthier Mercenier (Hobbit Du Houmier) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m10

Joel Hamers schreef het 1m10 op zijn naam. Hij sprong een foutloze omloop met Che Chin onder het zadel en klokte af in 26,86 seconden. Julie Lamberts (Melodie Du Centaure) en Juliette De Wilde (Abercrombie) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten