Willems en de Zangersheide-ruin bleven ruim twee seconden voor op Pascale Haep met de sBs-merrie, Macumba Sitte (Fidelgo du Houssoit). De Oost-Vlaamse springruiter, Jelle Sappin vervolledigde de top drie  in het zadel van Siebe van de Nieuwburghoeve (Atomic Z).

Net buiten de top drie volgde Patrick McEntee met Come On du Mury Marais Z (Comilfo Plus Z) voor Jens van Dyck met Narcos Blue W.V.N (Tangelo vd Zuuthoeve). Eveneens foutloos volgde Patrick McEntee en Diva du Mury Marais Z (Dominator 2000 Z) als traagst foutloze op plek zes.

Kristen Rombouts is Belgische sterkhouder

Bij de zesjarigen was er geen houden aan Mart-Sander Aarma en de Zangersheide-merrie, Imani Illy van de Toen Z (Ilias). Het paar bleef nipt voor op Kirsten Rombouts met de dochter van Aganix du Seigneur Z, Abba Z. Lara Eggermont en Tattoo Ap Z (Tangelo vd Zuuthoeve) vervolledigden de top drie.

Het Belgische paar verwees zo Robin van Thillo met de sBs-hengst, Leonardo van de Kapel (Mithras de Regor) naar de vierde plek. Op plaats vijf strandde Liesje Vanderwegen met Moranthe (Chapeau TN).

Estee Bomeré is Belgische sterkhouder bij zevenjarigen

De Nederlandse springruiter, Jack Ansems won niet alleen met Lemiro (Emir R) maar schreef ook de tweede plaats op naam, met de BWP-ruin, Piccadily (Vigo d'Arsouilles).  Samen met de bruine verwees hij Jamie Kermond en Tulara Lady Zirocca (Zirocco Blue VDL) naar de derde plek.

Voor eigen publiek volgde Estee Bomeré op de vierde plaats. Bomeré plaatste zich met Primavera Vd Dennehoeve (Fantomas de Muze) voor Evan Coluccio en Luna van de Neerheide Z (Le Blue Diamond van't Ruytershof).

Uitslag

F. © Jumping Bonheiden